Mennyi idő telik el a legelső konzultáció és a beültetés között?
A kivizsgálások már meg vannak, most fogunk menni egy másik orvoshoz az első konzultációra, akivel majd lombikozni fogunk.
Ő tud arról, hogy milyen vizsgálataink vannak már meg.
Mire számíthatunk?
Meddig tart ez a folyamat, eljutni az első beültetésig?
Nekünk 2 hónap telt el az első megjelenés és a stimuláció megkezdése között. Szintén Tapolca, és tavaly volt.
Tapolca, tb alapon. Csak a mell uh-t csináltattam magánban, de az "extra" vizsgálat volt, akinek nincs csomó a mellében annak nem kell.
A rákszűrés eredményére egy hetet se kellett várni.
(Én akárhányszor csináltattam tb alapon rákszűrést 1 hét alatt meg volt az eredménye, egyszer mentem magánba akkor több mint egy hónap volt...)
Első alkalommal megcsinálták a vérvételeket (21. napra adják az első konzultációs időpontot), a rákszűrést, az std szűrés, kenet vételt. Férjemnek vérvétel, mintaadás, std szűrés. Kb 10 nappal később kell menni a 3. napi vérvételre, annak az eredményével vissza Tapolcára még a 21. nap előtt. Ha rögtön lombik akkor nem kell átjárhatósági, hosszú protokollhoz indítják is az injekciókat, rövid protokollnál a következő ciklus első napján van indulás.
(Akinél a jogszabály lehetőséget ad rá annál igyekeznek elkerülni az inszeminációt, és eredményétől függetlenül mindenkinek ICSI van, itt tényleg nem szeretik az időhúzást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!