Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hány embriót ültetnek vissza?

Hány embriót ültetnek vissza?

Figyelt kérdés

Bocsánat a tudatlanságért, hónapok óta várunk az első konzultációra a férjemmel és még így is csak késő ősszel lesz majd az első alkalmunk, amikor feltehetem ezt a kérdést.

Én nagyon tartok az ikerterhességtől, mert sajnos elvesztettünk korábban egy ikerpárt (2. trimeszter elején előjel nélkül megálltak a fejlődésben és megállt a szívük). Mivel semmilyen genetikai, vagy egyéb magyarázatot nem találtak a történtekre, igy én meg vagyok róla győződve, hogy az én hibám és nekem képtelen a szervezetem ikreket kihordani.

2023. jún. 20. 20:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én 33 évesen 2 kaptam vissza,úgy tudom hogy az életkor is számít.

Nyilván meg lehet beszélni az orvossal hogy te mennyit szeretnél.

Nekem mondták hogy 2 ültetnek be, elfogadtam,5 naposan kaptam vissza,most meg alszik a kigyágyban 🙂

2023. jún. 23. 07:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Én nagyon félek az egésztől. Remélem sikerül majd.
2023. jún. 23. 21:00
 13/15 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.Elhiszem,az első sajnos nekem is elment,de utána végig pozitívan álltam hozzá és sikerült is ☺️

Kitartást kívánok 🤞

2023. jún. 23. 22:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönjük.
2023. jún. 23. 22:34
 15/15 anonim ***** válasza:
A kort is figyelembe veszik és hogy hányadik lombik. A kort olyan meggondolásból, hogy ha már idősebb az anyuka is legyen esélye akár két babára, ha szeretné és nagyobb is a sikerráta. 38-tól szoktak már kettőt ajánlani Egyébként lombiknál, ha kettőt is beültetnek, 40%-ban előfordul a vanishing twin szindróma, azaz az egyik felszívódik a 8-9. hét körül.
2023. jún. 24. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!