1 évesem reggel este cicizik, reggel már 5 után felkel mert éhes, (aztán vissza alszik) változó, hogy mikor kel, na most igy hogy vezess be a reggelit? fél 6kor még nem ültetném az etetôszékébe
Szoptatàstól függetlenül csinàltam..
Nem gyùrtam a kivàltàsra.
Amikor mi reggeliztünk leültettem közènk, evett ô is..
Az èjjeli ès hajnali szoptatàs maradt meg nàlunk a legtobàbb (4-5 szilàrd mellett is)
Nem világ vége ha nincs 5 étkezés. Ha mondjuk 10kor kel akkor eszik aztán ebéd. Az hogy minek nevezed reggeli vagy 10órai az teljesen mind1.
Megsúgom nálunk bölcsiben folyadék volt a 10órai. Oviban pár falat gyümölcs mivel 9kor van reggeli.
Én mindig a reggelit hagytam utoljára.
A vacsi szerintem fontosabb,mert éhség miatt akkor nem kel éjjel.
De aztán mind a 2 gyerekem így is kelt, mert nem a kajára/tejre volt szüksége, hanem rám.
Lányom most 14hónapos. 10hónapks korára elhagyta a cicit, addigra minden étkezés ki volt váltva.
Mégis a mai napig kel hajnalban 3x. Sőt, 4től 6ig fenn is vagyunk úgy egy hete.
Reggelizzen amikor te. A cicit meg tedd függetlenné ettől, az neki már nem kaja, caak nyugtatás, játék, anya.
3
Az oviban az tízórai, nem reggeli..
Reggelizni otthon szoktak a gyerekek…
Egyèbként egyet értek, a napirend alakulásával az étkezések is módosulnak majd…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!