Változó szopizási szokások terhesség elején?
Figyelt kérdés
Jól szopizó babám van, nagy cicis. Fura terhességi tüneteim kezdtek jelentkezni nemrég, tesztelni még csak később szeretnék. Viszont mintha kezdene megváltozni a babám szopizási szokása: már nem cicizik olyan gyakran és hosszú ideig, van, mikor el is löki cicit, illetve valahogy anyásabb lett, bújósabb, de van, mikor épp az ellenkezője, mintha eltaszítana magától.
Van / volt valakinek hasonló?
2016. aug. 6. 22:34
1/4 A kérdező kommentje:
Olyanról hallottam már, hogy megváltozhat a tej íze, és ezért elválasztotta magát a baba, vagy már kevésbé érdeklődött a szopizás iránt, de ezt inkább már olyanokról írták, akik már jócskán benne voltak a terhességben, engem meg az érdekelne, hogy terhesség elején lehetséges-e ilyesmi.
2016. aug. 6. 22:39
2/4 anonim válasza:
Nekem 6 hónapos volt a nagy fiam amikor terhes lettem a kisebbel.Nekem is nehezen akarta elfogadni onnantól a cicit,egy hónapon belül teljesen el is hagyta.Orvosom azt mondta a hormonális változás lehet az oka,a legtöbb baba megérzi.
3/4 anonim válasza:
17 hónaposom van és 5 hetes terhes vagyok.Eddig Napközben már csak 1x szopizott,de most megint állandóan rajtam csüngne 😱 Pedig le szeretném választani.
4/4 A kérdező kommentje:
Amúgy mikor kezd lecsökkenni a tej mennyisége? Mert most nem olyan teltek a cicijeim, mint máskor, félek is kicsit, hogy nem jut elég tejcsihez és talán pótolnom kellene..pl. tejpéppel, mert hozzátáplálom már, egyébként.
2016. aug. 8. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!