Tb alapon meddőségi központ?
Sziasztok :)
Párommal el szeretnénk menni meddőségi központba. Szerintetek van lehetőség a közelben ingyenes vizsgálatra? (Nyiregyháza, Miskolc Debrecen környéke?) Illetve mire számitsak ha kérek időpontot párom még nem volt spermavizsgálaton viszont érdemes lenne előbb elvégeznie,fogják kérni az eredményt vagy az elején csak egy meg beszelésre számitsunk?
25/N
Szia! Nekem adtak egy szép listát, aminek sajnos egy jó része nem ingyenes de már a konzultációra menni kell vele: Hepatitis B, Hepatitis C szűrés
HIV (AIDS) teszt, LUES (Syphilis) szerológia, Méhnyakrák szűrés (cytológia),Chlamydia trachomatis teszt, Nagylabor vizsgálat (ionogramm, éhgyomri vércukor, vérkép, májfunkció, vesefunkció),Vizelet általános vizsgálat,EKG, 3. és 21. napi hormon palen, trombofilia vizsgálat, TSH-T4-T3 vizsgálat + andragógiai vizsgálateredmények (eltérés esetén a további vizsgálatok eredményei)
És ezek egy része nem lehet 3 hónapnál régebbi, a pl a rákszűrés is csak max 1 éves lehetett. Sajnos mivel ezeknek a jó része synlabos dolog ami fizetős így mire kiszámoltam mennyibe kerülne inkább sírva elfelejtettem az egészet és akkor még a magándokis andragógia szóba se került mert a megyei kórház időpontot se tudott adni (Miskolc). Sajnos a legközelebbi nagy várostól is 100km-re lakunk, így nem opció hogy mindenért laborba meg klinikára utazgassunk 2 naponta.
Ja és még egy dolog: JANUÁRBAN kellett érdeklődni, hogy ÁPRILISBAN mikor telefonáljak, hogy SZEPTEMBERBEN mikor mehetünk az első konzultációra (2021 Debrecen Kaáli)
Ha mindazt az idegességet, vitamint és felesleges dolgot amire sikerült elkölteni a pénzt ma újra a kezemben lenne az összege, akkor inkább a kassai SPLN-hez fordulnék. Jelenleg mi arra spórolunk, hogy náluk biztos kezekbe kerülhessünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!