Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Írnának olyanok akik 9. dpo-n...

Írnának olyanok akik 9. dpo-n tapasztaltak enyhe rózsaszines folyást de még negatív volt a teszt majd kiderült mégis babát vártak?

Figyelt kérdés

Ma délelőtt rózsaszines folyást tapasztaltam a 9 dpo-n, 29-30 naposak a ciklusaim, ez még nagyon korai lenne ha most jönne meg, de persze előfordulhat simán

Szóval csináltam egy 10-es tesztet, negatív lett, nyilván.

Nekünk ez a 7. próbálkozós hónapunk, de egyelőre eredménytelek, voltam már mindenféle vizsgálaton, de minden leletem negatív, akárcsak a férjeme.

35 évesek vagyunk mindketten.

2023. jún. 12. 20:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

en is azt érzem h meg fog jönni,vannak enyhe görcseim, mint olyenkor általában.

vannak tüneteid ? mióta próbálkoztok?

2023. júl. 10. 20:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezek az összetéveszthetetlen pms tüneteim vannak: görcshullamok, ingerlékenység,depresszió :D szóval tuti kuka. Második hónapja, de én nehezen esem teherbe sajna. Ti?
2023. júl. 10. 21:18
 13/13 A kérdező kommentje:

hát mi más december óta és egyelőre semmi.

ohh, ti még akkor nagyon az elején jártok. Hogy érted, hogy nehezen esel teherbe?

2023. júl. 11. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!