Írnának olyanok akik 9. dpo-n tapasztaltak enyhe rózsaszines folyást de még negatív volt a teszt majd kiderült mégis babát vártak?
Ma délelőtt rózsaszines folyást tapasztaltam a 9 dpo-n, 29-30 naposak a ciklusaim, ez még nagyon korai lenne ha most jönne meg, de persze előfordulhat simán
Szóval csináltam egy 10-es tesztet, negatív lett, nyilván.
Nekünk ez a 7. próbálkozós hónapunk, de egyelőre eredménytelek, voltam már mindenféle vizsgálaton, de minden leletem negatív, akárcsak a férjeme.
35 évesek vagyunk mindketten.
Beágyazódási vérzés lesz az szerintem, ami most fejeződhetett be. Ilyenkor még negatív a teszt.
Majd a 12. napon tesztelj egy tizes teszttel, reggeli pisiből, akkor már talán látszódni fog.
Nekem szintén 9. dpon volt rendes vérfolt, azt hittem, meg fog jönni, de aztán megszűnt. 13. napon szép pozitív volt a teszt.
34 évesen sikerült, férjem ekkor 35 volt. Kb ötödik ciklusban jártunk sikerrel, bár nekem extra szabálytalan volt.
Úgyhogy szurkolok!
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat mindenkinek:)
Ma és holnap munkaügyben el kellett utaznom, így legalább elterelodik a figyelmem kicsit.
Pénteken fogok tesztelni, akkor leszek dpo 13-n, majd megírom az eredményt.
Sziasztok!
ma reggel teszteltem, egy 10-es erősségű teszt volt itthon, sajnos negatív, illetve teljesen megjön érzésem van.
hát nagyon csalódott vagyok, azt hittem ez a hónap végre sikerül.:(
Szia, megjött előző hónapban
Ma vagyok dpo7-n, kíváncsi leszek ez a hónap hogy alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!