Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kit miért vettek fel nagyon...

Kit miért vettek fel nagyon korán betegállományba? Milyewn tünet vagy indok után?

Figyelt kérdés
2023. jún. 6. 09:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
43%
8# vagyok. Bocsi,hogy ezt írom,de azért sokszor orvos válogatja is illetve személyfüggő,munkahelyfüggő is. Én ha nem fertőző osztályon dolgozok 12-13 órákat éjszaka-nappal heti minimum 5 napokat,hanem egy irodában valószínű,hogy a kinyílt méhszájig mentem volna DE például az én nőgyógyászom mint írtam már akkor kérte,amikor még csak beteg voltam szimplán. Több,mint 2,5 év után jött össze,úgy hogy őszintén ha még mellé lett volna endometriózis és társai is biztosan nem kockáztatok. Bizonyítani pedig nem fogok senkinek sem,hogy én mekkora nagy munka hőse vagyok. :D Nekem az számított,hogy ha már végre összejött,rendbe legyen minden,nem az hogy a Juliska mit mond a másik részlegen/munkahelyen. Ezt mindenki maga érzi,ha valaki úgy érzi márpedig nem vállalja ezt be,nem,főleg ha az ORVOSA javasolja. Te ha bevállalod az is szép,de ez a te dolgod. Dolgozz a végéig is HA úgy érzed,de ettől nem vagy különb attól,aki viszont otthon marad,szerintem.
2023. jún. 6. 13:25
 12/15 anonim ***** válasza:
74%

"Se az endometriózis, se az adenomiózis nem indok a táppénzre"

Öööizé... ez hadd legyen már az orvosom döntése.

Endometriózisnak is vannak stádiumai, az összenövések endo nelkül is rengeteg bajt okoznak, és igen, én is sokat vártam, franc se akart kockáztatni, és pont hidegen hagy, ki-mekkora munka hőse 🤷‍♀️

2023. jún. 6. 14:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Lombikkal lettem terhes, már punkció előtti napoktól táppénzen voltam, nagyon feszültek a petefészkeim.

Utána maradtam táppénzen, amíg el nem dőlt, sikerül-e, amikor pedig sikerült, egyértelmű volt, hogy maradok táppénzen.

8 év után nem kockáztattam. Nagy stresszel jár a munkám.

Egyébként sem volt problémamentes a terhességem. Első trimeszterben hematóma miatt feküdtem sokat, 12 hetesen a méhszáj közeli méhlepény miatt kellett kímélnem magam, 24. héttől meg mindentől el voltam tiltva méhszáj rövidülés miatt. Magzati IUGR-ral, koraszüléssel riogattak.

Szerencsére a sok pihenés megtette hatását, 40. héten szültem, normál súlyú, egészséges babát.

2023. jún. 6. 15:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
*méhnyak rövidülés
2023. jún. 6. 15:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
14-15 hetes lehettem, a méhlepény közel tapadt a méhszájhoz.
2023. jún. 6. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!