Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ovuláció után pár nappal bal...

Ovuláció után pár nappal bal oldali petefészek szúrkálás már több hónapja. Más is volt így? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Még fogamzásgátlót szedtem semmit nem éreztem soha. Mióta abba hagytam babatervezés miatt, azóta van ez a bele nyilalás a petefészkem környékére. Pár perces fájdalom utánna mint akiről levágták de ez szokott tartani 2-3 napig is akár. 13 hónapja nem sikerül teherbe esnem. Valaki volt hasonlóan, mi okozta ezt? Vagy nincs okom aggódni?
2023. jún. 5. 09:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%

9. Azt próbálom magyarázni, hogy ez rendben van, nem is érezhettél volna semmit tqbi mellett.

Fogamzásgátló mellett ugyanis NINCS ovuláció.

Pms tünetek lehetnek, a nyálkahártya leválása miatt görcsölhetsz. De ovus tünet olyankor nincs.

Most nem szeded, így értelemszerűen érezheted az ovulációt.

2023. jún. 7. 14:51
 12/12 A kérdező kommentje:
A mindenbe nem csak az ovulációt értem. azt próbálom magyarázni.
2023. jún. 8. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!