Mi lehet az oka hogy nem jön össze a pici?
Andrológián volt a párod,adott spermamintát?
Mindig az legyen az első! Addig a nő ne is menjen sehova.
De NORMÁLIS nőgyógyász azt kéri legelőször!
Mi is átmentünk rajta.
3#4# igen, biztos segít. De semmit nem ér ha nem átjárható a petevezetèk és nem megfelelő a spermakèp.
De kérdező, eszedbe ne jusson petevezetèk átjárhatósàgira menni, amíg a férjednek nem nézik meg a spermàit. Ha voltál/voltatok már akkor sorry. De erről nem írtál semmit.
5-ös, az átjárhatóságon is segít. Nagyon erős a hatása, annyira, hogy aki gyógyszert szed, annak orvosi felügyelet kell mellé, és rendszeres vérvétel, mert annyira helyrerak, hogy pl. ha pajzsmirigy-alulműködéssel áll összefüggésben a magas prolaktinszint és az alacsony progeszteronszint, akkor ha helyreteszi a pajzsmirigyet, és arra szedi az ember az L-thyroxint, túlműködéses tünetek lehetnek, stb. Illetve endometriózissal is csak orvosi felügyelet mellett lehet végezni.
A hormonális, és azzal összefüggő problémák 80-90%-át helyre tudja tenni ez a torna egy bizonyos módon végezve. Oktatóval lehet csak megtanulni a fentiek miatt, mert többféle módon kell végezni attól függően, hogy a ciklusodban épp hol tartasz, illetve mi a cél. Én PCOs-t rendeztem vele, tele volt cisztákkal a petefészkem. Az összes cisztám eltűnt a kontrollvizsgálatra. Utána amikor nem tornáztam, és késett a menzeszem (még bőven védekeztünk, szóval nem a gyerek volt a cél) elvégeztem a torna ún. meghozó gyakorlatát, és kivétel nélkül mindig meghozta 72 órán belül. Klimaxot képes visszafordítani. Rengeteg a sikerszotri.
Akinél viszont nem segít: ha genetikai eredetű a probléma.. Spermaképen is tud javítani, amennyiben pl. ülőmunkával van összefüggésben a probléma, van férfiaknak készült változata.
9-es vagyok:
A nem kívánt teherbeeses azt jelenti, hogy volt terhességmegszakításod korábban ?
Ha igen, akkor én kérnék egy átjárhatóságit a spermavizsgalat után! A nőgyógyász uhn pl nem látja, hogy van-e petevezeték elzáródásod, amit a műtét is okozhat akár. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!