Szoptatás alatt teherbe esés?
Kb 7 hónapja próbálkozunk a kistesóval, az első 2 hónapban volt 1-1 elég erős pozitív terhességi tesztem, de kémiai volt mindkettő. Azóta semmi, ráadásul a menzeszem is kezd összevissza lenni. Múlt hónapban 10 napot, most 4 napot késett.
Tudom ,hogy a szoptatás sokaknál nehezíti a teherbeesést, illetve menstruácioban is zavart okozhat, de levalasztason kívül tudok ezellen esetleg valamit tenni?
Reggel ebredesnel, délben alvasnal, illetve este alvasnal szopizik a kislányom, másfél éves.
Volt köztetek olyan, akinek szoptatás alatt hónapokig nem össze a baba, de végül sikerült, vagy csak leválasztása után?
Nekem is csak levalasztás után 3 hónappal jött össze.
(Összesen 10hónap alatt)
Nekem 11 hónapos volt a kisfiam, mikor a férjemmel elkezdtünk újra próbálkozni. 2x nem védekeztünk abban az első hónapban, ikrek lettek belőle, már 12 hetesek.
Pedig a fiam nagyon cicis volt még, sokszor kérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!