Mit lehet tenni kétoldali petevezeték elzáródással? Van esélyünk spontán fogantatásra? Műtéti úton lehetséges a járhatóvá tétel?
Van amikor műtéti úton meg tudják nyitni. És egyéb alternatív módszerek is segíthetnek, de ez nyilván nem mindenkinél válik be. Olyankor marad a lombik.
Én abszolút nem hittem semmiféle alternatív megoldásban, nekem is el volt záródva. Már 3 éve nem sikerült a baba, eldöntöttük, hogy megyünk lombikra.
Egy gyógyfürdő után viszont spontán teherbe estem. Teljes döbbenet. Tudni akartam hogyan lehetséges ez. Körbejártam alaposabban a témát, és akkor találtam mindenféle sikertörténetet, pozitív tapasztalatot hasonló esetekről. Van olyan, aki több hetes programra is befizet gyógyfürdőbe termékenységi céllal.
Még hallottam az Aviva tornáról is, állítólag valakinek az segít. Arról nincs tapasztalatom, nem próbáltam.
Köszönöm szépen a válaszokat 🙂
nem tudom ki pontozott le, én soha senkit nem szoktam..
Bocs, tudom hogy kétségbe vagy esve, de pont itt kell ezt megkérdezni?
Gondolod, hogy itt mindenki orvos, sőt nőgyógyász?
Milyen diétát javasoltak neki?
Sikerült azóta babásodni? ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!