Mit lehet tenni kétoldali petevezeték elzáródással? Van esélyünk spontán fogantatásra? Műtéti úton lehetséges a járhatóvá tétel?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 12. 17:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%
Én a Bemer matracot ajanlom, a mikrokeringes szintjen hozza rendbe a szerveket! Iszapfurdo, aviva torna, Kriston intimtorna ami meg segithet. Ha ezek nem is nyitják meg esetleg, akkor is olyan csodasan felkeszitik a testet, h a lombik is sikeresebb. Nekem a Bemer matracozas alatt lett sikeres a lombikom. :)
2023. ápr. 15. 01:04
 12/20 anonim ***** válasza:

Van amikor műtéti úton meg tudják nyitni. És egyéb alternatív módszerek is segíthetnek, de ez nyilván nem mindenkinél válik be. Olyankor marad a lombik.

Én abszolút nem hittem semmiféle alternatív megoldásban, nekem is el volt záródva. Már 3 éve nem sikerült a baba, eldöntöttük, hogy megyünk lombikra.

Egy gyógyfürdő után viszont spontán teherbe estem. Teljes döbbenet. Tudni akartam hogyan lehetséges ez. Körbejártam alaposabban a témát, és akkor találtam mindenféle sikertörténetet, pozitív tapasztalatot hasonló esetekről. Van olyan, aki több hetes programra is befizet gyógyfürdőbe termékenységi céllal.

Még hallottam az Aviva tornáról is, állítólag valakinek az segít. Arról nincs tapasztalatom, nem próbáltam.

2023. ápr. 15. 21:44
 13/20 anonim ***** válasza:
11es vagyok, "köszönöm" a kedves lepontozasokat, nem tudom mi rosszat írtam, de legyen :D
2023. ápr. 15. 22:53
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat 🙂

nem tudom ki pontozott le, én soha senkit nem szoktam..

2023. ápr. 16. 06:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Gondoltam, h nem Te voltál kedves Kérdező :) Általánosan irtam a lepontozo trolloknak! Remelem minden rendben lesz majd Nálad :) A Bemer matracot pedig még annyit írnék, h nekem egy nőgyógyász ajanlotta, akinek a fia foglalkozik a berbeadassal (Ő pedig orvostanhallgato) Illetve az iszappakolast is. Talpmasszazs, reflexologia is segíthet
2023. ápr. 16. 09:23
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊
2023. ápr. 16. 12:47
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Bocs, tudom hogy kétségbe vagy esve, de pont itt kell ezt megkérdezni?

Gondolod, hogy itt mindenki orvos, sőt nőgyógyász?

2023. ápr. 17. 09:43
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 🙂
2023. ápr. 17. 11:03
 19/20 anonim ***** válasza:
46%
Egy ismerősöm ezzel a problémával fordult a lombikos megoldáshoz, de nem jött össze az sem. Egy dietetikus személyre szabott diétát javasolt neki. 3 hónap alatt spontán módon teherbe esett.
2023. ápr. 19. 10:55
 20/20 anonim ***** válasza:

Milyen diétát javasoltak neki?

Sikerült azóta babásodni? ☺️

jan. 18. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!