Mit lehet tenni kétoldali petevezeték elzáródással? Van esélyünk spontán fogantatásra? Műtéti úton lehetséges a járhatóvá tétel?
Attól függ, mekkora az elzáródás, mennyire lehet "megnyitni". Ezt az orvos tudja megmondani miutan látta.
Nekem volt egy méhenkívülim, ahol a bal petevezetekem szétdurrant.
Akkor derült ki, a jobboldali meg el is van záródva. Megműtötték, rá 3 hónapra terhes is lettem spontán.
Ha el van záródva, akkor nem jut ki a méhbe a petesejt, így nyilván nincs esély spontán teherbeesésre.
Hogy derült ki egyáltalán? Elküldtek átjárhatósági vizsgálatra? Csak mert ott a műtét során, ha ilyen probléma van, akkor átjárhatóvá teszik.
Hát de gondold már végig logikusan. Ha mind a kettő el van záródva, akkor sem a spermiumok nem tudnak feljutni, sem a petesejt nem tud a méhbe jutni, tehát nem lehetsz terhes.
Időhúzás helyett menj lombikra, azzal nagyon jó esélyeid vannak, ha semmi más gond nincs.
Hát figyelj, ha az orvos azt mondta, hogy azonnal lombik, mert csak így van lehetőség, akkor én arra koncentrálnék. Max keressetek fel egy másik orvost, hogy ez a helyzet, sikerülhet egyáltalán átjárhatóvá tenni, vagy engedjétek el? Ennyit megér.
Mielőbbi babázást kívánok!
Köszönöm szépen 😊
Ez lesz. 🙂 A meddőségi klinikával való együttműködéssel párhuzamosan is informálódhatunk 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!