Progreszteron kúp nem miatt nem jön meg ??
Ovuláció után ma vagyok a 17 napon, 14 napon teszteltem Predictorral de negatív lett ,de nem mertem még abba hagyni a kúpot a tüneteim miatt
Tüneteim: mellfájás,alhasi szurkállás,nagy étvágy.
Szerintetek??
Az annyira keveset is kimutatja,nekem gyenge menstruáció mellett is volt pozitív tesztem és nagyon alacsony volt a HCG-m.
Másrészt ha már meg kellett volna jönnie akkor érdemes tesztelni.
"Azért nem ez lenne az első ilyen eset,h a teszt csak később mutatta ki"
Veled történt ez már meg korábbi terhességednél, hogy csak később lett pozitív a teszt?
Nem értem miért kell egyből megkövezni!!
Azért olyan is előfordult már h később ágyazodott be , vagy később volt 1-2nappal az ovuláció.
Azért azt ne felejtsük el h nem vagyunk gépek!
Nem én velem történt meg, unokatestvéremnél késés után csak 2 hét múlva mutatta ki ..
De akkor 1ik teszt negatív, másik pozitív.
Azóta 1 éves a baba
Ha progit használsz akkor valami módon követve van az ovud!így nincs esélye késöbb lenni...
Gondolkozz már egy kicsit.
De ha a te lelkednek az jobb akkor garatulálunk a terhessègi tünetekhez!
És persze azért nem hagytam abba a progit nehogy az miatt menjen el a baba ha sikerült.
De holnap tesztellek ott már 4 napja késik, ott már biztosan kimutatja..
"De holnap tesztellek ott már 4 napja késik, ott már biztosan kimutatja.."
Már hogy mutatná ki biztosan? Hát szépen írtad, hogy az unokatestvérednek is csak 2 hét késésnél mutatta ki. Most akkor miben higgyünk?! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!