Ha korabbi veteles miatt progreszteront szedek, akkor ha esetleg ez a terheseg is elhallna meggatolna, hogy beinduljon a verzes?
Igen.Nàlam is így volt sajnos.
Két hete halott volt a baba de semmi jele nem volt.
De ugye nincs baj?
Elvileg keslelteteheti. A terhessegnel a progeszteronszint fent marad, ha leesne, akkor kezdene el levalni a mehnyalkahartya (epp, mint egy normal ciklusban mensinel). Ebbol kiindulva, ha potolva van a progeszteron, akkor az is kesleltetheti a meh tisztulasat.
Nekem is volt elhalt terhessegem 9. Heten. En nem szedtem pluszban progit, de igy sem vettem eszre semmit, a doki szerint azert, mert meg ugyanugy termelte a sargatest tovabb a progit. 2,5 hettel kesobb kezdett pecseteloverzesem lenni, de vegul igy is mutet lett, mert nem indult be magatol.
De miert gondolsz ilyenre?
A veteles miatt fordul meg mar minden a fejemben... hiaba allt meg a fejlodesben, ott volt a hcg, igy lehettek tuntek, voltak is (hanyas), jobb szaglas, sot fokozatosan mult el, ezzel azt akarom mondani, hogy a tunetek meglete nem jelent biztonsagot!
Viszont ma voltam UH-n lattam verni a pici szivet! :) talan most kezdem elhinni, hogy lehet babam lesz mar tenyleg :)
De most meg azt vettem a fejembe, h olyan fura alaku volt a petezsak, amiben a baba van... De csak mondta volna a doki, bar sztk-n voltam, futoszalagon...
Lehet ki kene kapcsoltatnom az internetet, nem jarna ennyi maflasag a fejemben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!