Meddő nők ti hogy érzitek magatokat babások közelében? Hogy élitek meg a babanézőket?
Nekem csalódás volt, amikor a nagy szingliséget hirdető barátnőim mind gyorsan megházasodtak és lebabáztak. Árulásnak éreztem, mert az ellenkezőjét hirdették, miközben rólam tudták, hogy bármikor szívesen szültem volna, már tizenévesen is, ha becsúszik, de nem jött. Tudom, hogy bunkóság ilyet érezni, de ez van. Amikor még a dark unokatesómról is megtudtam, hogy terhes lett, örülés helyett annyit tudtam kinyögni, hogy én már mindenben csak a saját kudarcomat látom.
Akkor éreztem aztán igazán kínosan magam, amikor 2 hónapra rá én is terhes lettem... 5 év semmi után…
Nekünk 7 évbe telt mire sikerült várandósnak lennem.Ez idő alatt volt több babalátogatás is, általában nem volt vele gond.
Ritkán de éreztem irigységet, főleg olyan párnál ahol csak a "pénz" miatt jött vagy csak "becsúszott"
Missed ab után hagytam ki egy babaváró bulit ahhoz nem volt lelki erőm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!