Mennyi a hcg et+11 napon általában?
Figyelt kérdés
Találtam táblázatokat de különbözőek. Valamelyik azt írja 14. Nap 400, van aki leszívás után 14 nap 100. Holnap megyek és nagyon izgulok. A tesztek pozitívak. 25ös is tegnap óta erősödik.2023. febr. 26. 15:18
13/26 anonim válasza:
Szuper! 😊 ígéretes!
Én nézetnék 2-3 nap múlva is, hogy megnyugodjak
14/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🥰 csütörtökön megyek 🥰
2023. febr. 27. 21:18
15/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Kérlek segítsetek. Tegnapi vérvétel. Et+14. Kicsit kevesebb lett a progi. Kell aggódnom?
2023. márc. 3. 07:08
16/26 anonim válasza:
Nem kapsz progeszteron pótlást? Nekem volt mindig beülti után.
17/26 A kérdező kommentje:
De 2x1 cyclogest. Akkor nem jó?
2023. márc. 3. 09:53
18/26 anonim válasza:
Aham nekem is az volt,bár utólag+injekció is volt.
Ha tudsz beszélj az orvossal hogy a magad megnyugtatására elmentél vérvételre hogy mennyire jó az érték. Én sosem voltam külön vérvételen csak az intézetben(mikor kellett) így sajnos nemtudom hogy milyennek kell lennie a proginak,vagy hogy meddig számít jónak.
19/26 A kérdező kommentje:
Mármint mi volt neked? Sajnos itt nem csinálnak vérvételt azért mentem el magamtól. És megmaradt a baba? Mennyi volt neked?
2023. márc. 3. 11:58
20/26 anonim válasza:
Hogy nekem is 2x1 cyclogest volt+ ijekcjióban is kellett napi1x szúrni progeszteront a 11-12 hétig.
94 volt a HcG-m Et+9 nap hívtak vissza a vérvételre.
Megmaradt igen,itt mocorog a pocakban😊🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!