Lombikosok vagy akiknek nehezen jon ossze/jott ossze a baba! Nektek mi volt az, amit utaltok/utaltatok hallgatni a csaladtol, ismerosoktol?
Azert kerdezem, mert egy nagyon kedves baratnom sok nehezseg utan tul van az elso lombikon. Feszult a varakozas, sok nehezseg van a hatuk mogott, es nagyon nagy orom lenne, ha erkezne a baba.
Viszont ha esetleg megis ugy hozza az elet, hogy csalodas lesz a vege, mi az, amivel NEM szabad vigasztalni? "Ne gorcsolj ra" meg "Engedd el" es tarsaira gondolok, amik altalaban inkabb csak farasztjak egy ido utan az embert...
Nektek mi esett jol, es mi nem? Vagy ilyenkor nem is kene semmit mondani, csak csendben egyutt erezni?
1-es: igen, és vetélésnél ez az első reakció: ez a természetes szelekció, valószínűleg genetikai betegsége volt, ebben az esetben gondolj bele, hogy lehet, hogy így jobb is. 😮
Nyilván ebben van igazság is, de azért így kimondani...
Koszonom szepen a valaszokat!
Remelem minden jol alakul majd, es oromhir lesz a vege... ellenkezo esetben meg (a valaszokbol leszurve) inkabb kicsit hatrebb lepek, es ha igenye van a baratnomnek ra, akkor meghallgatom, de nem fogom pluszban "okossagokkal" nyomasztani...
Még kimaradt a felsorolásból az : örökbefogadáson gondolkoztatok már?
Néhányan nem fogják fel, hogy vannak házaspárok (mint mi is) akik csak vérszerinti babát szeretnének. Úgyhogy ezt tőlünk is kérdezték már.
Vetélés után:
"xy-ék rögtön utána próbálkoztak és terhes is lett"
"nem jó, hogy dolgozol, el kellene gyászolni" (miközben a missed ab műtétre várva majd megbolondultam és próbáltam egy kicsit elterelni a gondolataimat)
Szívmelengető üzenetet kaptam viszont a barátnőmtől, aki sok mindenen túl volt már (a 7. lombik lett sikeres náluk). Ez valahogy így szólt:
"Nagyon sajnálom, tudom, hogy ez most borzasztó. Én nem akarlak zavarni, de ha beszélni akarsz, hívj bármikor!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!