Mi következik most inszemináció?
3 éve próbálkozunk a babával de hiába. Túl vagyunk az összes kötelező vizsgálaton és igazából egyikünknél sem indokolja semmi az eredménytelenséget. Nincs fertőzés, betegség, sem szervi probléma, a párom eredményei is jók lettek, átjárható vagyok és a hormonok is rendben vannak...
Mi a következő lépés? El kell menni a nőgyógyászhoz és ő csinálja az inszeminációt vagy máshol csinálják?
Minden esetben hormonoznak előtte? Mennyibe kerül?
Nem sok mindent tudok róla, igazából elég tanácstalan vagyok merre is kéne elinduljunk.
Első, takarodj a baromságaiddal!
Kérdező! Nem kerül pénzbe az inszemináció, államilag finanszírozott. A gyógyszerek pedig dobozáron vannak, felteszem ennél is, mint a lombiknál (mikor én voltam inszemen, még a meddőségi kezelések gyógyszerei nem voltak ingyen, csak támogatottan).
Úgy tudom, most már a reprodukciós intézetben csinálják csak. Időpontot kell kérnetek telefonon.
#2 Köszönöm szépen!
Igen első talán a sors jelez…. Mikor nehéz körülmények között élnek emberek 8 gyerekkel a sors éppen szabadságon van?
Ne foglalkozz az ilyenekkel! Ezek egy kategória a magukat jószándékúnak tartó, "ne görcsölj rá!", "majd ha elengeditek, akkor sikerül", "az ismerősömnek ilyen-olyan csodabogyóval sikerült" féle tanácsokat osztogatókkal. 🙂
Szia!
Mi 2 éve szeretnénk babát. Férjemnél és nálam sincs nagy probléma.
Férjem: cukor, magasvérnyomás, pajzsmirigy, de mind kezelve van és jók az értékek. Viszont a férj is vizsgaltassa ki magát. Spermavizsgálatot érdemes igaz drága de megéri.
Dns fragmentáció, Ros, Hba és akroszómát lehetne nézetni. De már a sima spermium vizsgálat is jó lenne kezdésnek hogy lássák nincsen e kevés spermium, nem e túl lassúak stb...
Nekem enyhe ir, kezelve van. 2 az a fajta mutáció ami a folsavhoz van köze heterozygota igazából foltot szedek , a folsavat nem tudja a szervezetem foláttá át alakítani.
Érdemes lenne neked immunológus ő kérni fog neked genetikai vérvételt. És ha kell ír fel valamit. Plusz autoimmunt néznek. Tsh pajzsmirigy is fontos. Endokrinológus javasolt.
Mi egy 1 után mentünk el tapolcára meddőségi reprodukciós intézet. 4 sikertelen inszemináció volt és most kezdtük a lombikot.
Inszeminációt sima nőgyógyász is csinál némelyik. De lombikot csak meddőségiben. De én a helyedben nem sima nőgyógyászhoz mennék. 4 maszeknál is voltam semmit nem ért. Kérdezz szívesen válaszolok.
Nekünk most van lombik. Még a stimulációnál tartok. De talán meglesz a siker
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! A férjem volt vizsgálaton, kimondottan jó lett az eredménye. Remélem neked minden rendben lesz! Szorítok!
Ami furcsa nekem, hogy sehol nem találtak problémát. Még a vitaminok is rendben voltak, egyedül D-t írt a doki mert télen nem árthat. Pajzsmirigyre nem látok sok esélyt, semmilyen tünetet nem észlelek és a táplálkozásomban is szerepelnek jódot tartalmazó ételek. De persze nem árt ha megnézik.
Az ember azt hinné teherbe esni a legkönnyebb a világon, aztán annyira mégse. :(
Mi 7 évet vártunk rá,és most lombikkal vagyok 33 hetes.
Ugyanez hogy nem találtak semmit, nagyon sok orvosnál jártunk hátha valaki "figyelmetlen" volt de semmi.
2 inszemináció magánba volt, később mentünk meddőségi központba mert már csak ezt az esélyt láttam,ott is 2 inszemet csináltak.Ott azt mondta az orvos az inszemináció azoknak a pároknak van akiknél nincs "gond".
Pajzsmirigyet azért nézesd meg,nekem is alul működésem van/volt,semmi tünete nincs csak a vérvételből derült ki, gyógyszert szedek rá.
A meddőségi központok most már államilag támogatott és ha írnak is fel hormont az sem olyan vészes,mikor látom a blokk alján hogy támogatás 80 vagy épp 120 ezer Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!