Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Sikeres inszemináció menstruác...

Sikeres inszemináció menstruáció nélkül? Többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok. Pcos vagyok. Volt atjarhatosagi vizsgálatom, minden oke, a következő lépés az inszemináció lenne. Eddig megjott 34 naponta ebben az évben mar. De most valamiért késik, es mar panikolok hogy megint kezdődik ami volt hogy 3 havonta menstruáltam. Az lenne a kérdésem hogyha esetleg ez megint elkezdodik hogy nem jön meg, hogy tudjak megcsinalni az inszemet, hiszen tudom hogy clostilbegytet kell majd szednem de az is ugye menstruációhoz van kötve.. Ilyenkor hogy?

2022. dec. 26. 01:06
 1/3 anonim ***** válasza:
58%
Addig ne kezdd el amíg a hormonjaid nem rakják rendbe.
2022. dec. 26. 04:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Először endokrinológus, aki rendberakja a hormonokat, utána kezditek majd, de ha felelőssegteljes az orvos, akkor ő is ezt fogja mondani.
2022. dec. 26. 08:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Inszeminációk előtt nekem PCOS+IR mellett a 160 grammos Ir diéta rendbe tette a kaotokus ciklusomat 26-28 naposra. Igaz, ez a fogantatásomra nem volt hatással, mert nem sikerültek.

Lombiknál viszont úgy alakult, hogy nem a PCOS, hanem a túlzásba vitt edzés, plusz a túl kevés kalóriabevitel szüntette meg 8 hónapra a ciklusom. Így mielőtt elkezdték volna nálam a lombik stimulációt, fogamzásgátlót kaptam 2 hónapig, hogy legyen vérzésem.

Szóval a fogamzásgátló is egy megoldás.

2022. dec. 26. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!