Sikerült így a lombik valamelyikőtöknek? Illetve rövid vagy hosszú protokollal?
Figyelt kérdés
2 éve várunk a babára sikertelenül. Volt már 4 inszemináció is ami sikertelen volt. Férjem leletei rendben. Nálam csak magas nk funkció van. Immunológus asa protectet mondott, prednisolon, és clexane. Nagyon bízunk benne hogy ez a gyógyszert kombi meghozza az eredményt. Rövid protokollra készülünk. Fet.2023. jan. 5. 00:11
11/23 anonim válasza:
Ok!Te is hogy milyen a stimuláció:) Nem lesz nagy dolog max a szurikkal lehet kis problémád míg rá nem érzel hogyan kell őket használni de nem nehéz csak nyugodtnak kell lenni és menni fog:)
12/23 A kérdező kommentje:
Szia! Mi a helyzet? Nekem a szurik rendbe voltak. A leszívás is rendben ment. Annyi hogy csak 5 szívtak le. 1 maradt meg másnapra. De ő megmaradt 3 napig. Ilyenkor az a protokoll ha 3 nál kevesebb marad meg akkor vissza kell ültetni 3 naposan. 14 sejteset kaptam ma 🥰
2023. febr. 16. 17:12
13/23 anonim válasza:
Sok sikert a kis 14 sejtesnek! 😊
14/23 A kérdező kommentje:
Köszönjük 🥰
2023. febr. 17. 08:21
16/23 A kérdező kommentje:
Igen
2023. ápr. 16. 16:14
18/23 anonim válasza:
Gratulàlok kedves kèrdező 🥰Te èreztèl valamit beültetès utàn?
19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm.🥰rá pár napra 2x volt erősebb hasfájás éjjel arra keltem. Hát talán így vissza gondolva a beágyazódás lehetett.
2023. máj. 9. 21:14
20/23 anonim válasza:
Èrtem,lehet 😅hàt nekem meg menstruàciòs görcseim vannak nèha ès most teszteltem egy halvàny pozitìvat et+7-en.Szerintem az baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!