Sikerült így a lombik valamelyikőtöknek? Illetve rövid vagy hosszú protokollal?
Még plusz infó.
Asa protectet már szedem csak a leszívás előtt két nappal abba kell hagyni majd a leszívás napjától újra szedni. Clexane leszívás napjától. Prednisolon stimuláció kezdésekor 10 mg/ nap majd a leszívás napjától 20mg/nap.
Továbbá mivel 5mg a prednisolon, azt elfelejtettem megkérdezni hogy eloszthatom a gyógyszereket vagy egybe megy? Köszönöm 🥰
Szia! Jaj de jó. Elsőre?
Annyira bízok benne hogy sikerül így. Nekünk fet lesz.
A pozitív történeteket annyira jó olvasni. Reményt ad :)
Nekem első rövid protokollos volt, csak 2 embrió termékenyült meg az 5-ből, nem mertem 5 napig vinni őket, csak 3-ig. Nem sikerült velük.
A második hosszú protokoll volt, 4 db 5 napos maradt. 2 lett beültetve, 1 babával lettem terhes.
Nekem túlstimuláció miatt kellett Clexane-t szúrnom 7. hétig.
Hogyhogy FET lesz? Valamiért el kellett halasztani a leszívás ciklusában a beültetést?
Mi is 4 sikertelen inszem után mehettünk lombikra. Első rövid protokoll volt az missed ab-vel végződött.... long protokollal van most pocaklakóm ☺️
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!