Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Pénteken lesz az első inszemin...

Pénteken lesz az első inszeminációnk! 3 érett tüszőm lett! Kettő 19mm és egy 18 mm! Milyen esélyekkel indulok?

Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 12:12
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Magasabbal, mintha 1 tüsző lenne csak. De az inszeminációnak amúgy nincs túl nagy sikerrátája. Függ attól is, hogy mi a probléma. Akinek épp csak ennyi rásegítés kell, sikerülhet.

De amit inszemnél nem tudni, hogy a 3 tüszőben összesen hány petesejt van.

2022. nov. 30. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó eséllyel. Nekem is kb ekkorák voltak inszem előtt pár nappal, az első terhességemnél is és most is. Amikor 16mm-es tüszők voltak csak akkor nem sikerült.

Nekem is 3-3 volt mindkét alkalommal, egy- egy baba lett mindkét sikeres inszemből.

Szurkolok!

2022. nov. 30. 18:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen🙂
2022. nov. 30. 19:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4 inszemből egy sem sikerült, de Neked szurkolok jöjjön össze :)
2022. nov. 30. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!