Sikerült valakinek az első inszemináció?
Nemsokára kezdjük és olyan szívesen olvasnék siker sztorikat!
Esetleg valami tuti tipp a siker érdekében?
Nincs erre tuti tipp. Attól is függ, mi a probléma, de egészséges párnál is lutri lenne, mivel elég kis sikerszázaléka van az inszeminációnak. Stimulálnak, de nem tudni, van-e a tüszőben petesejt.
Ráadásul hiába írja le X ember, hogy nála az első sikerült, az rád nézve semmit sem jelent.
Az én tapasztalatom azok alapján amit a meddőségi intézetekben töltöttem, hogy az első inszem kb senkinek nem sikerül. Ha igen, az maga a csoda.
Nekem 3ból semmi, majd az első lombik sikerült.
Nekünk elsőre sikerült, meg is jegyezték hogy ez ritka 😅
Nekem inzulinrezisztenciám és Pcos-em van. A férjemnél kicsit kevesebb a spermaszám de nem vészesen meg egy kicsit lassúak.
Tartottam ugyanúgy a dietam de a metformint megemltek, elvileg az en eredmenyemhez kell a tobb.
Igazából annyira nem biztam benne hogy sikerülni fog, az inszem után pont szobat festettunk, butort szereltunk. Sőt a 14 nap helyett előbb teszteltem hogy tudjam biztos nincs baba 😅 erre halvány pozitív lett és két naponta szépen erősödött. 🥰
Sok sikert 🥰
Udv 30 hkm
39 éves voltam. Első sikerült,de 7 hetesen elhalt,nem fejlődött rendesen. Erre a doki akkor azt mondta,hogy a jó hír az,hogy legalább teherbe tudok esni. Jan.31: missed ab. Márc. 29: második inszem. Karácsonykor lesz 2 éves😀
Még annyi,hogy azért kellett olyan sokat várni a 2. inszemre,mert missed ab után 5 hét múlva jött meg,aztán a 21. napon volt peteérés,nem a 14.-en.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!