Lassan egy éve nem jön a baba, ki szeretném próbálni a méhpempő kapszulát, de nem teljesen azt sikerült vennem. Beszedhetem azért?

Figyelt kérdés

Ma a rossmannban találtam egy KLIMOVIT nevű vitamint ami méhpempőt tartalmaz, de csak otthon vettem észre, hogy ezt klimaxra alkalmazzák...

Hatóanyagai:150mg magnézium aszparát tetrahidrát, 40mg méhpempő, 5.25mg E vitamin.

Beszedhetem szerintetek teherbeesés céljából, ha még közel sincs a klimax? Lenne így valami rossz hatása?

2022. nov. 21. 14:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Simán beszedheted, nincs ebben semmi káros. Viszont a komplex kalcium-magnézium-cinked jónagy placebó, a kalcium eleve akadályozza a magnézium felszívódását. A magnézium meg a cinkét.
2022. nov. 21. 21:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is igy voltam mint te, 23 éves voltam mikor elkezdtuk a babaprojektet. Most 26 vagyok és inszemmel sikerült. Másfél évig húztam h hátha most. Sztem meg mindig varnank ra ha nem jelentkezunk meddosegibe.

Illetve, egyszerre kezdjetek el a vizsgalatot. A ferfinak konnyebb. Neki csak ki kell verni azt csumi. Én elkisertem a parom kint az epulet elott megvartam, elmentem setalni ott a kornyeken. Ahogy vegzett ott vartunk meg 30 percet és ment is vissza az eredmenyert.

2022. nov. 22. 11:21
 13/16 anonim ***** válasza:
84%

12!

Nem csak annyi, hogy "ki kell verni azt csumi".

Mint írtam, fizikális vizsgálat, és ultrahang is van.

Kérdező! Amennyiben a párod is akar gyereket, szó nélkül kellene elmennie vizsgálatra! Neki csak 1-2 óra, neked hetek/hónapok! Nem mindegy!

2022. nov. 22. 12:06
 14/16 A kérdező kommentje:
Nyugi, ő is el fog menni, egy szóval sem írtam, hogy ellenkezik, vagy valami... Köszönöm a hasznos válaszokat! 11es, neked leginkább, a kérdésemre válaszoltál és köszi a felvilágosítást a multi vitaminomhoz is... Nem tudom, hogy miért így készítik, ha ennyire butaság.. Akkor ezt elhagyom.
2022. nov. 22. 14:45
 15/16 anonim ***** válasza:

13!

Lehet hogy van ilyen, de a férjemnél nem neztek utrahangot, meg nézték a herét, hogy azzal nincs-e gond és ennyi. Ez csak az én tapasztalatom, én csak azt tudom leírni. De egy férfinak könnyebb mint egy nőnek. Ultrahangtol kezdve egeszen az átjárhatósági vizsgalatig.

2022. nov. 22. 20:25
 16/16 anonim ***** válasza:
beszedheted, persze. Ha méhpempő, amúgy a Novafam Fertile-t javaslom.
2022. nov. 30. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!