Lassan egy éve nem jön a baba, ki szeretném próbálni a méhpempő kapszulát, de nem teljesen azt sikerült vennem. Beszedhetem azért?
Ma a rossmannban találtam egy KLIMOVIT nevű vitamint ami méhpempőt tartalmaz, de csak otthon vettem észre, hogy ezt klimaxra alkalmazzák...
Hatóanyagai:150mg magnézium aszparát tetrahidrát, 40mg méhpempő, 5.25mg E vitamin.
Beszedhetem szerintetek teherbeesés céljából, ha még közel sincs a klimax? Lenne így valami rossz hatása?
Én is igy voltam mint te, 23 éves voltam mikor elkezdtuk a babaprojektet. Most 26 vagyok és inszemmel sikerült. Másfél évig húztam h hátha most. Sztem meg mindig varnank ra ha nem jelentkezunk meddosegibe.
Illetve, egyszerre kezdjetek el a vizsgalatot. A ferfinak konnyebb. Neki csak ki kell verni azt csumi. Én elkisertem a parom kint az epulet elott megvartam, elmentem setalni ott a kornyeken. Ahogy vegzett ott vartunk meg 30 percet és ment is vissza az eredmenyert.
12!
Nem csak annyi, hogy "ki kell verni azt csumi".
Mint írtam, fizikális vizsgálat, és ultrahang is van.
Kérdező! Amennyiben a párod is akar gyereket, szó nélkül kellene elmennie vizsgálatra! Neki csak 1-2 óra, neked hetek/hónapok! Nem mindegy!
13!
Lehet hogy van ilyen, de a férjemnél nem neztek utrahangot, meg nézték a herét, hogy azzal nincs-e gond és ennyi. Ez csak az én tapasztalatom, én csak azt tudom leírni. De egy férfinak könnyebb mint egy nőnek. Ultrahangtol kezdve egeszen az átjárhatósági vizsgalatig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!