Meddő nők ti hogy reagálnátok ha megtudnátok, hogy a férjetek amikor megtudta hogy a tesójáéknál jön a baba, akkor azt mondta volna a gratuláció után nekik hogy nektek még nem mondja el pár hétig hogy megkíméljen?
Figyelt kérdés
Velem van a baj hogy ezen kiakadtam? Én tök örülök hogy nekik összejött a baba, engem annyira nem is érdekel az egész de ezen kiakadtam hogy ilyet mondott a férjem...ezzel engem tökre megalázott...kiderült hogy már hetek óta titkolta előlem...pedig engem nem érdekel különösebben. Miért mondhatta ezt nekik? Nálunk régóta nem jön a baba de én nem is teszek különösebben érte és ezt a férjem is tudja. Ha jön örülök ha nem az sem baj. De ezen most kiakadtam nagyon. Ez nekem tökre megalázó, főleg hogy most amikor gratuláltam nekik, akkor ki tudja mit gondolnak szegények...lehet azt hiszik, hogy én tökre kiakadtam ezen vagy valami..:S miért mondhatta ezt a férjem nekik?#terhességbejelentés
2022. okt. 30. 23:05
1/11 anonim válasza:
Szerintem ezen felesleges kiakadni. Úgy gondolom, a férjed azt hitte hogy neked ez szarul fog esni, mivel ennyire közeli családtagról van szó, ezért nem mondta. A férjed csak a te érzéseidet nem akarta megbántani. Ha te vag meddő de ő nem, nyilván nem tudja a helyedbe képzelni magát, meg amúgy sem, egy férfi sosem tudja egy nő helyébe képzelni magát ilyen téren. Én semmi rosszat nem feltételeznék, sőt. Téged akart megkímélni ezzel. Felesleges kiakadni meg hisztériázni.
2/11 anonim válasza:
Mert azt hitte, hogy ez rosszul érint téged. Nem kell ezen kiakadni. Beszéld meg vele, hogy téged ez nem zavar.
3/11 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igazatok van..csak olyan fura hogy hetekig titkolózott előttem. már az egész család tudta szerintem ezért akadtam ki, mert nem értem miért kellett titkolózni.
2022. okt. 30. 23:41
4/11 anonim válasza:
Szerintem is nagyon kellemetlen. Megértem hogy zavar, de azért nem kell hatalmasra felfújni. Ezt meg kéne beszélni. Láthatóan nem jó köztetek a kommunikáció, inkább ezen kellene javítani, még addig amíg kettesben vagytok.
5/11 anonim válasza:
Meglepõdnék, de szerintem nem húznám fel magam. Jó alkalom megbeszélni, hogy többet ilyet ne csináljon.
6/11 anonim válasza:
Engem is zavarna. A butácska nőket idegesíti az, hogy másoknak sikerül a baba, nekik meg nem. Nem gondolhat elég intelligensnek ahhoz, hogy simán örülj, és ne vedd magadra.
7/11 anonim válasza:
Tökre, tőkre... Mennyi vagy, 16???
8/11 anonim válasza:
Mert ha azon is hisztizel, hogy jót akart, mégis mire lehet volna számítania???
9/11 anonim válasza:
Nekem sem esbe jól, de nem megalázó.
Szeretetből tette. Hogy ideális helyzetben mondja el, mert úgy gondolta neked rosszul fog esni.
Talán neki esett rosszul.
De ezen drámázni elég ciki.
Beszéld meg vele, hogy jobban èrintett volna, ha nem kezel gyerekként.
10/11 anonim válasza:
Mondjuk feltehető, hogy a férjed jól ismer, és edetleg korábban úgy látta, hogy érzékenyen érint téged az ilyesmi.
Úgy tűnik, hogy nagyon rossz közöttetek a kommunikáció, hisz egy ilyen fontos tèmában sem ismeritek a másik álláspontját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!