Hogy sikerülhetne?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! 1éve próbálkozunk a babával,de semmi eredménye. Volt egy petefészek gyulladásom,amit most ki kezeltünk. Ez lehetet probléma? Nagyon szeretnénk egy babát 7éve vagyunk együtt. Mindig nézem mikor van peteéresem és semmi. Lehet ezt valahogy megoldani gyógyszerrel?vagy valami ?
2022. szept. 23. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor itt az idő kivizsgálásra mindkettőtöknek
2022. szept. 23. 15:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Doki. És a pároddal/férjeddel kezdve mivel az az egyszerűbb út és lehet, hogy valami tök egyszerű dolog van csak a háttérben. Ha ő rendben van akkor lehet elkezdeni nálad keresgélni a problémát.

És 50-50%, hogy kinél lehet a gond, tehát ne hagyd, hogy beléd beszélje, hogy nála tuti nincs.

Barátnőmék 4 éve próbálkoznak, ő màr az utolsó kislábujja körméig kivizsgáltatta magát, a srác még mindig nem hajlandó elmenni, mert nála biztos nincs semmi.

2022. szept. 23. 15:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Már kertem is időpontot. Köszi. ❤️
2022. szept. 23. 16:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Megkèrdezhetem hogy hogyan nèzed mikor van peteèrèsed?
2022. szept. 29. 01:27
 5/8 anonim ***** válasza:
2# Ez elég gáz. Mármint a barátnőd esete. Én ilyen pasinak nem is szülnèk az tuti. Nekem pajzsmirigy alulműködésem van és inzulinrezisztenciàn ami kezelve van. A ciklusom szépen beàllt , peteérésem is van. Fél évet adtunk magunknak. Amint letelt , a férjem önként bejelentkezett sperma vizsgálatra. Ki is derült h gond van. Örülök, hogy nem vártuk meg az egy évet. Ha ennyire nem lenne hajlandó,akkor elgondolkodnèk gyerek hogy mit keresünk egymás mellett.
2022. okt. 1. 09:19
 6/8 A kérdező kommentje:
4es naptárból és mindig jól mutatja.
2022. okt. 5. 01:25
 7/8 anonim ***** válasza:

en is eloszor naptarral probaltam de nem segitett.

most ovulacios tesztett hasznalok es igaz ez az elso honapom de egy biztos hogy a naptar nem jo nem sok egy ovulacios teszt amiben 30 darab teszt van minden nap csinaj egyet mikor kezd erosodni a csik akkor 2 hasznalj naponta reggel es este mikor pozitiv akkor legyetek eggyutt. olvas utanna neten.

2022. okt. 5. 03:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi.
2022. okt. 5. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!