Jobb oldalon 4 db m, bal oldalon két db domináns tüsző inszemináció előtt?
Mindegyik kb 18-19mm-es.
Azt mondta a doki, hogy van esély a többes terhességre, de nem olyan nagy. Szerintetek? Csinálták valakinek ilyen sok tüszővel?
Egyébként egészségesek vagyunk, az első babánk korán összejött. peteérés nincs egyedül nálam.
A peteérés nem "csak úgy" nincs. Annak oka van, amit egy jó, hozzáértő endokrinológus tud kezelni.
6 tüszővel meg felelősségteljes orvos nem csinál inszemet... 🙄🤨
Értelmes doki ennyi tüszőnél lefújja a ciklust.
Láttam már hatos terhességet ilyen akcióból. Én nem szórakoznék vele, az biztos.
panhypopituitarismus a hivatalos neve.
Nem hinném hogy akad itt olyan akinek ez a betegsége van. Teljes hormon kiesés: növekedési, pajzsmirigy, nemi hormonok…
Mindent pótolni kell már 3 éves kortól kezdve.
Ha ez a fogantatás szempontjából csak a tüszőérést befolyásolja, akkor nem tudom, 6 tüszővel mennyivel indulsz kisebb esélyekkel, mint egy nem panhypopituitarismusos nő.
Furcsállom az orvos hozzáállását mindenesetre. Mert ha meg 6 tüszővel is "nem olyan nagy" esélyt lát az ikerterhességre, akkor milyenek úgy egyébként az esélyeid a fogantatásra? Miből kalkulálta ki, hogy ebből nagy eséllyel egy ágyazódna be?
Akkor meg felmerülne bennem a kérdés, mi értelme inszeminációval szórakozni, ha 6-ból talán sikerülhet. Így nekem esélyesebbnek tűnik egy lombik, ahol 5 napos blasztociszta transzferrel legalább tényleg jó minőségű embrió kerülne beültetésre, meg ott nem hazárdíroznának többel, mint max 2.
Gondolom az első két inszem miatt nem tartja veszélyesnek. Ugyanis az elsőnél 6 tüsző volt, a másodiknál 5 db. A másodikból lett egy baba.
Eltelt 2 év, akkor eszembe sem jutott tartani az ikerterhességtől.
Most már 2nél több babának nem örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!