Sokan lehetnek azok, akiknek az első gyermek könnyen, a második nehezen vagy nem jött össze?
Az első gyermekünk az első próbálkozásnál összejött amit csodának tartok, de a kistesó nem igazán akar eddig jönni, pedig ovuláció teszteket használok. Nem sokára nőgyógyászhoz is megyek.
Másoknak mi a tapasztalata e téren?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!🙂
A várandósaknak jó egészséget és boldog babázást kívánok!🙂
2 ismerősöm is így járt.
Egyik a kolléganőm, 8 ev van a két gyermeke között, már felnőttek. ők teljesen lemondtak a 2. gyermekről, amikor egyszer csak spontán megfogant.
A másiknál meg egyszerre szültünk 6 éve, onnan ismerem, tartottuk a kapcsolatot. Mi nem akartunk többet, ők igen. 2 év korkülönbséget szerettek volna, de 4, 5 év mulva született kistesó. Vizsgálaton minden rendben volt, nagyon nehezen viselte a 2. Ra várást, de ő is spontán lett terhes
Kitartást kívánok nektek és sajnálom az írt sikertelen terhességeket😔!
Én is lazítanék, de nem tudok mert folyton ezen jár az eszem (pedig bőven van dolgom 😁 kislányom + háztartás + tanulás). Csak úgy random terhességi tesztelgetek... Mindent pozitív jelnek veszek... Ma már azt is álmodtam, hogy terhes vagyok. Mindig így vagyok vele, hogy elengedem a témát és lesz ahogy lesz, de 1 nap múlva újra pörgök rajta.😁
Nekünk első baba 9.hónapban sikerült, most a kistesó 3.hónap próba sikertelen. Valószínű nálam is a rá stresszelés a baj, de ahogy írtad kedves kérdező, egyszerűen nem tudok nem rá gondolni :D hiába van nekem is egy 2 éves, meg a háztartás meg a többi, csak azt veszem észre, hogy már megint csak azon agyalok, hogy mit kellene még tenni, hogy tuti sikerüljön :) csak ez ellen sajnos nem tudok/tudunk tenni, mikor valamire nagyon vágysz és nem rá gondolni😊
Sok sikert kívánok, meg türelmet neked is meg nekem is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!