Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van egy két éves koraszülött...

Van egy két éves koraszülött lányom, mi a valószínűsége, hogy a kistestvér is koraszülött lenne?

Figyelt kérdés
2 éves a lányom, szeretnénk neki kistesót, de toxémia szólt közbe a terhességembe és így 29 hétre született. Félek, hogy így járnánk a következő gyerekkel is, de nagyon szeretnénk. A lányom előtt volt 3 vetélésem. Van valaki aki hasonló cipőben járt?

2022. szept. 16. 13:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
2 ismerősömnek született toxémia előbb a babája. Egyik 27.hétre, másik 35.-re. Mindkettőnek lett második és egyiknél se volt gond.
2022. szept. 17. 19:56
 12/12 anonim ***** válasza:

34.hetes kismama voltam 23 evesen amikor elöjott a toxemia. Nem csinaltam semmi tox szurest,megse fordult a fejembe hogy velem ilyen megtortenhet.

Mindigis alacsony volt a vernyomasom (tehát ilyen 100-110,neha 90) hitelen lett 134 aztan 160 ,vegul en korhazba fekudtem szulesig (34.hettlol),dopegitet szedtem csak napi 3x1 et nekem szepen szinten tartotta,labam brutal dagadt,naponta neztek a babat es hogy a lepeny mennyire oreg...de minden eredmeny jo volt

Igy az orvosok se tettek semmit

Bent fekudtem es vartam a szulest

Vegul 41.hetre szuletett a kisfiam makk egeszsegesen a maga 4180grammjaval 😊😚 azonnal felsirt,semmilyen hatassal nem lett ra a toxemia

2022. szept. 20. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!