Szerintetek ezzel könnyebbé teszem a teherbe esést?
Fél éve elkezdünk próbálkozni, azóta ugye abba hagytam a nuvaringet.
Menzeszem nagyon rendszertelen és folyamatosan hízok.
Lassan odáig jutottam hogy inkább csak egyszer eszem egy nap egy kis salátát de így is hízok.
Sajnos a baba még mindig kilátásban sincs.
Jártam dietetikusnál tegnap ő összeállít egy étrendet így hátha sikerül pár kilót leadnom és a menzeszem is visszaáll. Jártam nődokinál elvileg bent minden rendben.
Járt már valaki hasonló cipőben? Mennyi idő mire összejön a baba.
Férjem már nagyon szeretne apa lenni és én is anya :)
Köszönöm a segítsegeteket.
Természetes, hogy napi 1x-i étkezés mellett hízol, mivel a teszed érzékeli, hogy éhezel, ezért a lehető legtöbb tápanyagot elraktározza. Az hogy felkerestél egy dietetikust nagyon jó ötlet volt. Nem tudom mennyi plusz súlyról van szó, de ha nem sok, akkor valami más áll a rendszertelen ciklus mögött, azt viszont nőgyógyásznak kell kiderítenie. Fél év amúgy még nem sok idő, ha esetleg 1 éven belül se sikerülni, akkor kezdjetek meddőségi kivizsgálásokba. Az hogy megnézett ultrahanggal és nincs szervi elváltozás, az még nem jelenti azt hogy a hormonjaid is rendben vannak. Pajzsmirigy probléma is okozhat hízást.
Kívánom, hogy mielőbb sikerrel járjatok!
Lassan odáig jutottam hogy inkább csak egyszer eszem egy nap egy kis salátát de így is hízok.
Mese. Elhiszem, hogy szívesen vigasztalja magát az ember azzal, hogy de ő nem tehet róla, a fizika törvényeit nem tudod felülírni. Hízni bármilyen endokrinológiai állapot mellett is csak akkor tudsz, ha több a bevitt kalória, mint a felhasznált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!