Ilyen a kémiai terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 3 napja erős pozitív Facelle tesztem lett. Másnap elkezdtem barnázni, nógyógyász ultrahangon nem látott semmit, az ottani vizeletteszt negatív lett.

Azt mondta, valószínűleg kémiai terhesség volt, menstruációval lezajlik, nincs teendő. Azóta is barnázgatok, de nem erősödik. Szerintetek ilyen gyorsan eltűnik a hormon a szervezetből, hogy egy nap alatt erős pozitívról nullára megy? Illetve vajon nem is lesz rendes vérzés emiatt. (még szoptatok is napi 2x).

Másnak volt már így? Inkább olyanokat olvasok, hogy csak nem erősödött a hcg-szint..

Köszi előre is!

2022. szept. 8. 20:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudni, te milyen erősségű tesztet csináltál, és ott milyet használtak.

Ha pl. te érzékenyebbet, mondjuk 10-est, ők meg csak 25-öst, akkor az megmagyarázná, hogy ilyen hamar negatív lett. Vagy nem tudom, ott is reggeli vizeletből csinálták-e.

2022. szept. 8. 21:30
 2/2 anonim ***** válasza:
A facelle 10 es, nekem volt hogy 6 napig volt közepes erősségű 2.csíkom majd halványodott és 2 nap késéssel meg is jött.
2022. szept. 8. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!