Miért csak kémiai terhességig jutok el?
Sajnos biztos. 10 de legkésőbb 11 nappal ovu után szoktam tesztelni először és nem kell keresni a csíkot, ide sose töltöttem még fel. Ráadásul egyszerre 3 fajtát szoktam csinálni (Facelle, predi és Clearblue). De csatolok képet arról amit most 11 dpo-n csináltam. Sajnos ma (13dpo) késés nélkül jött meg így ma már nem is csináltam tesztet.
3. vagyok.
Igen, ezek tényleg pozitívak. Nem is arra gondoltam, hogy te raksz fel olyanokat, hanem arra próbáltam utalni, hogy van, aki annyira akarja, hogy a semmibe is valamit lát sajnos.
De ismétlem: ezek tényleg pozitívak.
Írtad, hogy voltak kivizsgálások, szóval gondolom akkor a pajzsmirigy meg cukor rendben van - ezek a leggyakoribb problémák ugyebár. De ez így tényleg passz, hogy minden lelet oké mindkettőtöknél, van is már egy gyerkőc... Genetikai oka meg ennyiszer egymás után szinte kizárt.
Mondanám, hogy másik doki - de így még annak sincs sok értelme, hisz nincs mit kezelni.
Esetleg kicsit pihentessétek a dolgot, élvezzétek a nyarat, aztán hátha egy kis kihagyás után összejön. Szurkolok tiszta szívemből!
Hát most kicsit így elegem lett ebből az egészből. Innentől kezdve úgy vagyok vele lesz ami lesz úgy is építkezünk, nyár végén költözünk be, nem vagyok rápörögve annyira mint amikor a lányomat terveztük mert most már van gyerekem, nekem elég ő is ha nem jön össze a tesó akkor is van már kiért élnem csak bosszantó hogy akinek nem kell a gyerek mint pl a sogornőm veteti el sorra a babákat és megmondom őszintén dühös vagyok és irigy amiért az Isten oda ad gyereket ahol nem várják…
Valójában úgy sem tud senki érdemben válaszolni a kérdésemre csak ki akartam dühöngni magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!