Ugye ez nem kémiai?
Múlt hónapban volt egy kémiai terhességem, két halvány pozitív teszttel. Most félek, nehogy ez is az legyen. Akinek van tapasztalata a témában, megnezné a teszteket?
Ne haragudj, de addig kémiairól beszélünk, míg nem késik. 13dpo nem számít késésnek.
Amúgy szép erősek, gondolom 10-es erősségűek.
Reménykedjünk :) És nem elkeseríteni akarlak, benne van a pakliban.
Viszont nagyon pozitív, hogy ilyen hamar van újra pozi teszted!
Nagyon szorítok!
Köszönöm a válaszokat és a bíztatást!
4es, kémiainál nekem csak 1 halvány predictorom és egy halvány clearbluem volt, 12 és 13 dpon. Aztán 14en már semmi nem látszott. Én is abban reménykedem, hogy mivel erősödik, talán szerencsém lesz. Egyébként most nulla pms tünetem van, csak petefészek szurka. Egy héttel mensi előtt mindig leszakad a mellem (kémiainál is így volt), most viszont nem is érzékeny.
Szia! Én is holnap utánra nem várom, illetve az a max.
Nekem eddig két negatív xepilem van es egy predictor ami ilyen.
Izgulunk együtt? 😀
Bar neked szerintem nagyobb az esélyed.
7es,naná :D
Elvileg nekem is szombaton van a napja... Vannak tünetei?
Igazából már nemtudom hogy bekepzelem e vagy sem😀 van már egy másfél éves kislányom, és nála éreztem a beágyazódást, görcsölt a hasam. Most is kb az aktus után 9-10 nappal pár napig görcsöltem. Plusz most is már pár napja, meg éreztem hogy van egy ilyen pisilni kell érzés, de közben nem kellett. A kislányomnál is ez volt.
Bár akkor tervezett volt. Most egyelőre megszakítással védekezünk, de amikor volt a peteérés, együtt voltunk es lehet történt egy kis baleset, amit nem bánnánk, csak élesben még nem akarunk próbálkozni, majd pár hónap múlva.
Szóval bármi lehet 😀 remelem nem csak bekepzelem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!