Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit gondoltok erről a vérképről?

Mit gondoltok erről a vérképről?

Figyelt kérdés

Én ehhez nagyon "tudatlan" vagyok, természetesen elfogom küldeni az orvosomnak is, de azért kíváncsi lennék, nektek mi a véleményetek róla.

Kicsit több mint 1-éve próbálkozunk a babával, de nem sikerül sajnos. A menstruációm 2-5 napja között kellett mennem vérvételre, ez a 2. napon készült. Mennem kell majd a 21.

-napon is.

Amúgy hashimoto-m van, és 2-es típusú cukorbeteg vagyok, de mindkét betegség figyelemmel tartott, és kezelt is.

Egészséges életet élek, sportolok, egészségesen étkezem.

Úgy tervezem, majd ha a 21.-dik napi vérteszt is kész lesz, elküldöm az orvosomnak, de egy kicsit aggódom, mert úgy olvastam pl ez az Anti Müller - cucc, amit amúgy eddig nem ismertem, viszont most utána olvastam és meg is ijedtem tőle... Tehát nem jó nekem, az alacsony érték.

Kíváncsi lennék, hogy aki esetleg jobban ért ehhez, mit szól a vérképemhez.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

[link]

[link]

2022. szept. 3. 01:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10. nem feltétlenül véletlen. egyébként senkinek sem állandó a vitamin szintje + az sem mindegy mikor készült az első és mikor a kontroll…
2022. szept. 5. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!