Amióta baba-projekt van, merevedési zavarokkal kűzdök, mi lehet a háttérben?
Mennyire lettek a babaprojekt miatt időzítettek az együttléteitek? Amikor úgymond parancsra kell csinálni, mert termékeny nap van? Mennyire görcsöl rá a párod ilyenkor az együttlétekre? Milyen a hangulat?
Az erre érzékenyebb, stresszelősebb férfiaknál ez bizony bezavarhat.
Szerintem hagyd a projektet.
Ha van lehetőség, akkor legyen akció, de ne érdekeljen az eredménye.
Ha nem törődsz vele, menni fog magától is.
Igen valószínű a nyomás…
Mi 6 hónapig próbálkoztunk, (nő vagyok) figyeltem a naptárat mikor mi hogy stb.
Próbáltunk 2 naponta együtt lenni de minimum 3, munka miatt elég nehéz volt néha..
De miután 5 hónapig nem volt semmi úgy döntöttünk hogy majd jön amikor jön, együtt voltunk mikor akartunk
És utolsó hónapba mikor naptárt szerint volt az ovum a párom mondta hogy neharagudjak de most ő nagyon fáradt és inkább holnap, hát kicsit kiakadtam magamban mert gondoltam akkor ez a hónap is off , és másnap voltunk együtt este és abból lett a Babóca.(tehát ha követjük a naptárat és akkor vagyunk együtt nem másnap akkor lehet hogy meg ma se lenne úton a baba…)
Tehát én azt javaslom hogy kicsit engedjétek el a témát
Akarjátok a babát de ne úgy nézzetek a dologra mint egy feladat amit teljesíteni kell,
Csináljátok mindent ugyan úgy ahogy eddig csak védekezés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!