Fiatal szülök (egykézők), manapság is előfordul hogy számonkérően kérdezik tőletek hogy "mikor jön(nek) a tesó(k)"?
Figyelt kérdés
Már több mint fél éve nem jön össze a második. Mire számítsak a jövőt illetően, ha esetleg végleg nem jönne össze? Még manapság is magas az elvárás a három vagy legalább két gyereket illetően?2022. júl. 25. 09:37
11/13 anonim válasza:
Hehe... Nekünk már akkor mondták, amikor hazajöttünk a 20 hetes ultrahangról, és kiderült, hogy lány. Apósom ennyit mondott: "akkor nem szabad megállni, amíg fiú nem lesz" ?????
Azóta nem kérdezték. 2.5 éves a lányom.
Az én szüleim tudják, hogy nem tervezünk másik gyereket, rögtön elfogadták egy szó nélkül.
12/13 anonim válasza:
Szokták kérdezni, engem nem idegesít. Vagy azt mondom hogy soha vagy azt hogy köszönöm elég egy. De bennem nincs szomorúság amiatt hogy "csak" egy lesz, mert egyáltalán nem szeretnék többet, egyáltalán nem érdekel hogy más szerint kell tesó a gyerekemnek. Szerintem kb ugyanannyi az esély rá hogy két tesó jóban lesz mint arra, hogy nem, emiatt igazán nem érdemes vállalni.
13/13 anonim válasza:
Tőlünk is kérdezgetik, vagy megjegyzéseket tesznek, hogy majd így meg úgy jön a kistesó. A babám 3 hónapos. :D
Én mindig annyit mondok, ha lesz is, nem mostanában. Ez az igazság egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!