Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Tudnátok segíteni abban, hogy...

Filoména kérdése:

Tudnátok segíteni abban, hogy van egy 40-45 év közötti házaspár, akiknek a 4.lombikjuk sem sikerült, azt mondták nekik, hogy a megtapadással van a baj. Ilyen esetben milyen irányban javasolnátok, hogy tovább lépjenek?

Figyelt kérdés

2022. júl. 6. 17:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Örökbefogadás.
2022. júl. 6. 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:
43%

De szörnyű lehet…

Hát nem tudom.

De elképzelni sem akarom ezt a fájdalmat.

Mikor minden vágyad egy kisbaba és nem sikerül már ennyi idősen sem.

2022. júl. 6. 18:35
 3/12 anonim ***** válasza:
98%

Túl vékony a nyálkahártya, vagy miből állapították meg?

Ennyi idősen már az is esélyes, hogy a petesejt rossz minőségű. Esetleg el kell gondolkodni petesejtdonációban.

Vagy kimenni egy cseh vagy szlovák klinikára, ahol felmérik a saját petesejtek esélyeit (ha pedig donor kell, az ott elérhető, és elég magas sikerrátával dolgoznak).

2022. júl. 6. 19:48
 4/12 anonim ***** válasza:
42%
Más petesejtje = nem az Ő gyereke lesz.
2022. júl. 6. 20:00
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

Ez felfogás kérdése, szerintem. Nem lenne a biológiai anyja, de ő hordja ki, mint a sajátját.

Aki pedig örökbefogad, azt a részét is el tudja engedni, hogy nem ő szüli meg, a gyerek apja sem a férj.

Aki túl tud lépni a saját génjei elképzelésen, mert fontosabb, hogy anya legyen, ott ebből szerencsére nincs gond.

Nyilván a legtöbb ember minden szempontból saját gyereket akar elsősorban.

2022. júl. 6. 20:17
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
En 40 éves vagyok 3 lombik sikerült. Nekem is megtapadással volt gond . Dr Balla Levente embrió ragasztott használta , és most 5 hónapos kisfiam ❤️
2022. júl. 7. 06:50
 7/12 anonim ***** válasza:
16%
Akkor sem a saját gyereke…
2022. júl. 7. 08:06
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Hát mondjuk egy 40-45 éves férfi találhat fiatalabb nőt, akitől simán lehet gyereke,még 20-on évest is! Te meg nyílván egyedül fogsz maradni!
2022. júl. 7. 08:08
 9/12 anonim ***** válasza:
96%
Elvileg a világon 100 beültetésből 19-20 baba születik (Webbeteg szerint), vagyis kb minden 5. beültetés sikeres átlagosan. Én nem mondanék még le a lombikról.
2022. júl. 7. 08:47
 10/12 anonim ***** válasza:
84%

7es valaszolo. A donor petesejtnel az apa a biologiai apa es az anyai dns kb 20% at atveszi a magzat. A donor kivalasztasabal is nezik a kulso adottsagokat.

Mi donorra keszulunk es eleg erteketlen ezt igy leirni, plane hogy gobdolom halvany lila f***od sincs hogy mirol beszelsz.

Kerdezo!

Genetika, imunologia, endokrinologiai vizsgalat volt-e? Ezek 3 sikertelen utan ingyenesek.

Ami fizetos de hasznos az endometrio, ferfinal Ros, dns fregmentacios es egyeb vizsgalatok.

2022. júl. 7. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!