Lehet, hogy halvány pozitív vagy én képzelem oda???
Ti is láttok második csíkot?? Vagy be képzelem? 🥲 időn belül jött ki és fotóztam egyből. Konkrétan a következő menstruacionál kezdtük volna a lombik progam első lépéseit. 10dpo-n vagyok ez délutáni. Nem bírtam magammal olyan furcsa hő hullámaim vannak. Létezhet?? 🥹 Sosem volt még 2 csík
Szia 11 és 13 dpon volt a vérvétele.
Kedves kérdező én hasonló idöben járok.dpo9 30 lett,dpo11 110lett .én is kiváncsian várom ,hogy mi lesz. Szukolok!
Kedves kérdező!
47-es vagyok. Aranyos vagy köszi! ☺️ Hát elég gyanús a helyzet mert konkrétan a cicim mostmár nem érzékeny hanem fáj ami sosem szokott lenni! Remélem azért mert baba van ☺️ Van egy 5 éves kisfiúnk ő tartotta bennem a lelket s a drága férjem.
Szuper hogy neked ilyen szépen emelkedik a hcg 😍🥰 nem lesz ott semmi gond meglásd 😘
Szia kérdező.
Volt még hcg szinted? Vagy erre a 62 re mondta az ikert? Kezdek aggódni mert nekem ennél durvább lett a hcgm🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!