Lehet, hogy halvány pozitív vagy én képzelem oda???
Ti is láttok második csíkot?? Vagy be képzelem? 🥲 időn belül jött ki és fotóztam egyből. Konkrétan a következő menstruacionál kezdtük volna a lombik progam első lépéseit. 10dpo-n vagyok ez délutáni. Nem bírtam magammal olyan furcsa hő hullámaim vannak. Létezhet?? 🥹 Sosem volt még 2 csík
Ti nagyon vakok vagytok vagy csak simán rosszindulatúak.
Ott a csík.
Az a rosszindulat, ha egyértelműen ott a csík amit nem a varázsló varázsol oda, és azt írjátok,hogy negatív. A vak is látja,hogy ott van.
Ha helyesen csinálja a tesztet és akár halványan akár erősebben de ott a második csík, akkor terhes.
Ezek a tesztek HCG-t mérnek. Az nem terem csak úgy a szervezetedben. A semmire meg nem lesz pozitív egy teszt.
Ezen az oldalon divat lehúzni a másikat. Ha valaki abban reménykedik,hogy terhes akkor tuti lehúzzátok,hogy ez negatív. Ha pedig nem akar terhes lenni akkor ikreket beszéltek belé.
Vagy csak korai a terhesség.
Dr. Gyakori
Ki gratulál?!
Annyit írtam,hogy pozitív a teszt.
Ne haragudj,hogy nincs kinyomva a szemem és látom a csíkot.
Az én anyámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!