Az E-vitamin tényleg segít hogy vastagabb legyen a méhnyálkahártya?
Ma olvastam éppen róla. 2. Inszeminációra készülünk. 4. Napja szedem a letrozolt, csütörtökön megyek ultrahangra. Ha holnaptól elkezdem szedni az még jó ugye? Úgy gondolom jövőhéten megcsinálja a doki az inszeminációt.
Esetleg a vörösbor?
Nekem volt pár kémiai terhességem+vetélés. Aztán amikor elkezdtem szedni az E-vitamint, azonnal, elsőre összejött. Második babánál szintén egy kémiaival kezdődött. Utána rögtön vettem E-vitamint és a következő hónapban meg is maradt.
Nálam szépen működött. A vetélésnél nézték uh-n, és tök vékony volt a nyálkahártya, itt merült fel az E-vitamin.
Sziasztok
Nekem januárban vol missed abom.
Múlthonapban kezdtem el szednibaz e vitamint és az infolicot. Elsőre össze jött vele de kémiai lett. Nálam már ez se segít.
Én a menstruáció első napjától kezdtem el szedni napi 800 mg E-vitamint, a sárga piros dobozos Bioextrat.
Első hónapban összejött a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!