Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha pco-os vagyok van menzeszem...

Ha pco-os vagyok van menzeszem csak nem rendszeres de ma 50.napon vagyok 6napja éreztem az ovut [ennyire el tolodhat az ovuláció?]?

Figyelt kérdés

Alhasi görcs sűrűr krémes +tojásfehérje folyas volt tesztem pénteken negatív volt ?

Így lehetek egyáltalán terhes valaha ?tegnap törlésnél volt egy picike véres pötty

2022. jún. 20. 10:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

De ha ovu tüneteket észlelsz, a hcg teszt negatív, akkor próbálj inkább lh tesztet csinálni.

Az aviva egy 30 perces torna, ami többek közt segíteni a termékenységet, mert az alhasi részt mozgatja át elég intenzíven, 2-3 naponta kell csinálni. A nagyobb városokban vannak oktatok, akik tartanak betanulo órákat, ahol el lehet sajátítani, onnettol lehet egyedül csinálni otthon. A covid alatt online is csináltak, lehet most is van olyan,neten több infót találsz róla :)

2022. jún. 20. 12:32
 12/12 A kérdező kommentje:

Majd utána nézek

Csak az a fura hogy ennyire ha ovu lenne ki tolodhatna ?

2022. jún. 20. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!