Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha pco-os vagyok van menzeszem...

Ha pco-os vagyok van menzeszem csak nem rendszeres de ma 50.napon vagyok 6napja éreztem az ovut [ennyire el tolodhat az ovuláció?]?

Figyelt kérdés

Alhasi görcs sűrűr krémes +tojásfehérje folyas volt tesztem pénteken negatív volt ?

Így lehetek egyáltalán terhes valaha ?tegnap törlésnél volt egy picike véres pötty

2022. jún. 20. 10:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy van krémes folyás egyáltalán nem garancia a peteérésre.

Inzulint nézett már valaki neked?

Lehet gyermeked, csak kicsit nehezebben. Nekem 3 spontán gyermekem van tervezetten pcos+ir mellett.

2022. jún. 20. 10:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Hormonokat nézték tsh meg ultrahang mi már 10honapja próbálkozunk pedig van már egy 3 evesem ő könnyen meg fogant
2022. jún. 20. 11:17
 3/12 A kérdező kommentje:
31.ig tuti nem volt ovuláció a vérvétel alapján
2022. jún. 20. 11:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Rendszertelen menzesznés simán lehet. Nekem is nagyon hosszú ciklusaim vannak, totál rendszertelen sajnos az egész és emiatt nem is tudjuk pontosan mikor jött össze a baba.
2022. jún. 20. 11:57
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát ez a baj de 2-3 naponta együtt vagyunk hátha siker

Amúgy se lehet így tudni mikor lehet ovum

2022. jún. 20. 11:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Ajánlom neked az aviva tornát, szerintem egy csoda a pco-ra (is). 3 hónap alatt rendezte a hosszú ciklusaimat, 5.honapban megfogant a kislányom. Előtte 2 évig próbálkoztunk sikertelenül. De hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen, akár lehet most is, esetleg csinálj ovu tesztet és kiderul
2022. jún. 20. 12:08
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm ez az aviva torna milyen?

Meg annyi hogy volt már egy jó pár halvany tesztem de aztán ugyan úgy mwg jön ha egyáltalán az halvany most is volt pénteken de az is csak fénynél látszott plusz ahogy meg száradt utána látszott

2022. jún. 20. 12:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha pénteken + volt akkor most nem lehet ovud, mert akkor túl vagy az ovun.
2022. jún. 20. 12:22
 9/12 A kérdező kommentje:

De nem ovuláció teszt hanem hcg de szerintem az is csak száradási

Meg tegnap is azt hittem még fof jönni mert törlésnél egy vékony véres csik volt

2022. jún. 20. 12:25
 10/12 A kérdező kommentje:
Meg fog jönni ezt akartam írni
2022. jún. 20. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!