Ez már lassan pozitív lesz?
Figyelt kérdés
Ma a 13.ciklus napon vagyok, elvileg 2 nap múlva lesz ovuláció. Tudom, elég gyenge a teszt minősége de tegnap még ettől is sokkal halványabb volt. [link]
Első Ovu tesztes hónapom
Köszi ha válaszolsz
2022. jún. 14. 17:42
2/9 anonim válasza:
Ez nem tudom milyen teszt, de dobd ki! Még a kontroll csíkot is keresni kell, a második csík nem is létezik, 2 nap múlva sem lesz az.
3/9 anonim válasza:
Lehet tényleg csak a kép minősége rossz, de szerintem sem 2 napon belül lesz ovud. Lehet most kicsit kicsúszik. Ezért is szuper, hogy figyeled :)
4/9 A kérdező kommentje:
[link] így talán jobban látszik... Igen rá jöttem hogy rossz a minősége de 8 darabért fizettem 5ezer ftot
Nem a leg gagyibbat vettem, és még is ilyen. Ezt nem tudja előre az ember
2022. jún. 14. 18:04
7/9 anonim válasza:
Figyi.
Úgyis észre fogod venni ha pozitív.
Ha valóban pozitív úgyis egyből láthatóan pozitív lesz, nem kell vakuval és nagyítóval nézegetni.
Kitartást!
8/9 anonim válasza:
Ez a teszt szerintem értékelhetetlen így.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!