24 napos ciklus, terhesség?

Figyelt kérdés
December óta próbálkozunk. Előtte voltam rakszuresen, plusz hüvelyi ultrahangon, ott minden rendben volt. A menzeszem 24-5 napos (nagy ritkán 26), de elég érdekesen. Mielőtt megjönne, már kb egy héttel (de 5 nappal tuti) előbb érzem, h meg fog jönni. Majd elkezdodik kb 2 nap, amikor szinte semmi sem jön, csak egy egy kis apró barnás pötty, utana pedig kb 3-4 nap, mint a levágott csirke, úgy vérzek.Tavaly augusztusban hagytam abba a fogamzásgátlót, bő 10 évig szedtem. Azelőtt rendszertelen, de inkább hosszabb olyan 30-35 napos menzeszeim voltak. Most amióta abbahagytam a gyógyszert, ilyen, ahogy írtam. 33 éves vagyok. Mit javasolnátok? Fokent az zavar, hogy ennyire előre érzem, hogy megjön, az amúgy sem túl hosszú ciklusomban, lehetséges, hogy így beagyazodni sincs ideje? Vagy nem tudom mire gondoljak, de eléggé el vagyok keseredve. Anyagilag nem állok úgy, hogy ész nélkül menjek mindenféle vizsgálatokra, de nyilván amire szükséges lenne, beáldoznánk.
2022. jún. 6. 02:09
 1/9 A kérdező kommentje:
Ált.minden másnap együtt vagyunk a férjemmel, nem csak a peteérős napokon.
2022. jún. 6. 02:22
 2/9 anonim ***** válasza:
A menzesz előtti pecsételés lehet progeszteron hiány tünete. Ezt a nőgyógyász od könnyen ki tudja vizsgálni vérből, és tud rá adni gyógyszert, amit a ciklus második felében kell szedni, joesetben a ciklusod is hosszabb lesz, a pecsetelo vérzés is elmulik, és ha osszejon a baba, még segíti a beagyazodast is.
2022. jún. 6. 08:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Annyi, hogy nekem ilyen ciklussal a 9-10. Napon van peteérèsem.

Lányom az akkori hónap 2 alkalmábol a 9. Napon jött össze.

2022. jún. 6. 08:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is 24-5 napos ciklusaim voltak terhesség előtt, ami mindig 1-2 nap pecsételéssel kezdődött, pedig a progeszteron szintem teljesen normális volt. Tehát nem feltétlen jelent problémát.

Peteérésem mindig a 9-10.nap környékén volt, és a kislányom a legelső hónapban megfogant.

2022. jún. 6. 08:38
 5/9 A kérdező kommentje:
És ti is éreztétek kb egy héttel előbb, h most is meg fog jönni? Mert ez is nagyon aggaszt, gyakorlatilag a 18-20.nap körül már érzem, h na, megint meg fog jönni.
2022. jún. 6. 13:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

5

Igen

Sőt, amikor terhes voltam is azt éreztem🙄

2022. jún. 6. 13:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Terhesség közben is érezted, vagy csak előtte? Szóval amíg vártad, h megjöjjön, aztán mégsem jött meg. Akkor nem volt kicsit más az az érzés, mint amikor azelőtt ténylegesen megjött?
2022. jún. 6. 13:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Mi is mindig koncentrálunk a 9-10.naook környékére különösen de ettől független is, szinte minden másnap akció van. Szerencsére egyelőre nem aggodjuk túl, de azért már aggaszt, mégiscsak fel eve próbálkozunk már, erre 3 napja megint megjött.
2022. jún. 6. 13:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem úgy mint egy levágott csirke, hanem mint egy lemészárolt disznó.
2022. jún. 10. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!