Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Teherbeesés tüszőrepesztéses...

Teherbeesés tüszőrepesztéses hónap UTÁN?

Figyelt kérdés
Az előző két ciklusban kaptam tüszőérés segítőt, Ovitrelle-t és progeszteron pótlást, de nem estem teherbe. Az aktuális ciklus 12. napján tapasztaltam sok termékeny típusú méhnyaknyákot, de ekkor nem tudtunk együtt lenni a barátommal, csak CD17-24-ig. CD25-én voltam nőgyógyásznál, az endometrium 13mm volt, én marha nem kérdeztem rá a tüszőkre, így arról nincs infóm. Ma van CD37 és még mindig nem jött meg. Szerintetek mennyi esély van terhességre? Vagy csak összekuszálódtak a hormonjaim a kezeléstől? (Igen, tervezek csinálni tesztet, de őszintén, manapság már inkább vagyok kétségek között, minthogy megint csalódjak :()

2022. máj. 1. 09:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Őszintén: a teszt megmondja. Mindej más csak spekuláció.
2022. máj. 1. 17:59
 2/3 anonim válasza:
Sziasztok új vagyok ezen a platformon és sajnos nem tudók hová írni úgyhogy ide írok a párommal 5 éve próbálkozunk és sajnos nem jön a baba 😭a páromnak már van előzi kapcsolatból gyereke és önála minden rendben van én kapni fogok ithonra bemfola injekciót amit magamnak kell szúrjak és majd a doki meg néz hogy lett e érett tüsző majd repesztés lesz ovitrelle injekcióval kérdésem az lenne és el nézést Ha valaki nem érti de Nagyon nehéz és össze vagyok zavarodva 😭😭 légyszi akinek már sikerült így a babóca írjon tehát az volna a kérdés hogy kinek jött így össze a baba? első kezelésre össze jött vagy több hónap vólt még? Légyszi írjatok köszönöm t
2022. szept. 17. 16:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Végül kiderült, hogy méhen kívüli terhességem volt, amit nem vett észre a doki.
2022. szept. 26. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!