Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Progeszteron gond terhesen?...

Progeszteron gond terhesen? Többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok. Volt tavaly egy vetélésem, kaptam akkor is progeszteron pótlast de mégsem maradt meg. Most újra elkezdtunk probalkozni, jó időben voltunk együtt, és lett egy nagyon nagyon nagyon halvány tesztem így a mensi előtt. Az lenne a kérdésem hogy ha én most jelenleg nem szedek még semmilyen progeszteron potlot, lehet baj? Mármint csak jövőhéten tudom felhivni az orvost hogy írjon fel. Addigra nem lesz késő?

2022. ápr. 15. 21:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt senki nem tudja. Az se biztos h az elozo azert ment el. Ha tudod h progi hianyod van, mert vérvétel es tuneteggyutes bizonyítja, akkor meg kapnod kellett volna ovu utantol minden ciklusban
2022. ápr. 16. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!