Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Inszem másnapján görcsölés...

Inszem másnapján görcsölés rosszat jelent?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt görcsölés utána (ha jól emlékszem több napon keresztül is, néha beleszúrt). Mivel kaptam progeszteront is (gondolom te is), így az csinálhat mellékhatásokat. Próbálj ne tüneteket keresni, mert így hormonokkal kezelve nem biztos, hogy jelent bármit.

Sok sikert kívánok:)

2022. ápr. 12. 18:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen, cyclogestet kaptam, meg 6 nagyobb és kettő kisebb tüszőm volt, lehet hogy akkor az is zavar 🥺
2022. ápr. 12. 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:

1.es vagyok: nekem lombikos dokim pl azt is mondta, hogy ilyenkor a sárgatest miatt is lehet görcsölést/szúrkálásokat érezni.

Eléggé sok tüsző volt neked akkor az inszemhez. Úgy tudtam, hogy ilyen esetben nem csinálják meg. Nekem inszemnél mindig 2 tüszőm volt. Egyél sok fehérjét, és igyál sok folyadákot, meg persze vigyázz magadra:) Szurkolok!

2022. ápr. 13. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!