Clostylbegyt segíthet teherbe esni, ha elvileg semmi probléma sincs? tapasztalatokat kérnék, aki szedte.
Kedves Válaszolók!
Lehet hosszú lesz a történetem, de tanácstalan vagyok.
Nagyon fiatal, 9 éves voltam, amikor megjött az első menstruációm, ami érdekes módon pontosan 14 éves koromig mérnöki pontossággal minden hónapban megérkezett. Amint beléptem a kiskamasz korba valahogy megszakadt az idáig pontos etap, és hetek, aztán már hónapok maradtak ki.
Természetesen (akkor még) anyukámmal elmentünk nőgyógyászhoz, hogy mi lehet a probléma, erre azt a választ kaptam, hogy "Még olyan fiatal, ez teljesen normális", így egy időre "elengedtem" az aggódást, elvégre egy orvos azt mondta teljesen normális. Ahogy közeledtem a felnőtt korhoz viszont már egyre jobban zavart, hogy még mindig nem állt helyre a ciklusom.
Itt el is érkeznék napjainkhoz, jelenleg 24 éves vagyok, van egy csodálatos férjem, akivel bizony már nagyon szeretnénk kisbabát, de hiába próbálkozunk, nem szeretne megfoganni.
Az elmúlt években legalább 5 nőgyógyász és 2 endokrinológus látott.
A vér eredmények, ultrahangok alapján az orvosok semmi problémát nem fedeztek fel. A vérképeim jók lettek, ultrahangon azt mondták "nagyon szép a méhem és petevezetékem" (amit elég fura volt hallani), nincs pajzsmirigy problémám, túlsúlyos sem és cukorbeteg sem vagyok.
Az egyik orvos tanácsára elkezdtem szedni barátcserje kapszulát és gynex cseppet, de sajnos a ciklusom ugyan úgy össze-vissza jön meg és a baba sem fogant még meg.
Arra gondoltam, mivel nagyon jókat hallottam eddig a Clostylbegyt nevű tablettáról és a tüszőrepesztő injekcióról, hogy az egyik orvossal megpróbálom felíratni, hátha minket is megszáll a gyermekáldás.
A kérdésem az lenne, hogy akik szedték ezt a gyógyszert mennyire volt sikeres a kezelés, illetve milyen módon lehet ezt felíratni az orvossal?
Előre is köszönöm a válaszokat!
További kellemes napot!
Kedves 6-os válaszoló!
Sajnos AMH érték nincs a leletemre írva, legalább is ebben a formában nem találom.
A ciklus 21. napján készült
6-os vagyok: 21. napi méréshez tényleg minden értéked határértéken belül van.
Jó lenne legközelebb követést kérni, ami azt jelenti, hogy a ciklus 3. napján, majd ezt követően a 21. napon is vesznek vért. Így pontosabb képet lehet kapni a ciklusról.
AMH-t azért kellene mindenképpen kérni, mert az a fentiektől sajnos teljesen független, viszont nagyon fontos. Tehát, hiába jók az LH, THS, ösztrogen, stb., az AHM lehet alacsony.
Ez mutatja meg, hogy mennyire működőképes a petefészked, milyen mértékben képes még egészséges petesejt termelésére. Néha sajnos egészen fiataloknál is kialakulhat a korai kimerülés, és ilyenkor nagyon gyorsan kell lépni, ha babát szeretnétek.
Nem azt mondom, hogy pont ez a probléma, de ezt mindenképpen érdemes lenne kizárni.
Closby szerintem csak akkor segít, ha nagyon nagy probléma nem áll fent, és sajnos nem ad garanciát a teherbeesésre. Legalábbis, nem tudok olyanról a környezetemben, akinek bevált.
Kedves 6-os!
Nagyon szépen köszönöm! Mindenképp felkeresek egy újabb orvost!
Kedves 14-es válaszoló!
A férjemet még nem vizsgálták ki, de már az Ő vizsgálataira is keresünk orvost, mi "vidéken" élünk és elég kevés lehetőség van ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!