Babát tervezünk de nagyon lebetegedtem, ártalmas ez a magzatra?
Ovu előtt 3 nappal voltunk együtt, ovu: 12.e volt. 26-án nem várom.
Szerdán a semmiből lebetegedtem, 38 fokos lázam volt egészen péntek estig +orrfolyás, torok fájás, köhögés. PCR tesztem negatív, most kezdek jobban lenni.
Nagyon tervezzük a babát és eddig minden jel arra mutat, hogy mintha sikerült volna. Szurkálások a jobb oldalon, mell érzékenység vannak eddig mint tünetek meg talán a nyákom az ami furcsa, még nem kevés.
Kérdésem lenne, hogy ez a betegségem ártalmas lehet e magzat fejlődésére? Ha a betegség nem is de a gyógyszerek? Mivel muszáj voltam szedni... (Netocitrán sima+max, Strepstils, Steptopfort)
Köszönöm!
Bakker az se biztos, hogy terhes vagy.
Minden jel arra utal. Megis mi?! Elmaradt a mensid? Van pozitiv teszted? Avagy ultrahangon voltál?!
Milyen minden jel ?
A terhesseg elso jele a kimaradt menstruacio.
Elotte minden fele 'jel ' csak bebeszeles.
Megértelek. Pont ugyanígy vagyok vagyis én péntekre "nem várom", de egy hete szinte folyamatos migrénem van és egy-két flector lecsúszott hogy dolgozni tudjak. Én is elgondolkodtam nem e zavarja a beágyazódást ha épp van, de aztán elengedtem. Mi van ha nem is sikerül még egy évig? Akkor addig nem szedünk soha semmit hátha alapon? Van, akik drogosok meg buliznak agyba-főbe mikor kiderült hogy terhesek, hidd el ha sikerrel is járunk és épp már beágyazódott és kialakul valami összeköttetés sem ez a pár gyógyszer fog bajt okozni. Arra figyelj inkább mit tehetsz hogy segítsd: vitaminok, nem idegeskedés..stb
Drukkolok!
Aki nem hordja le szegény kérdezőt azt egyből le kell pontozni?
Valakinek már megjött ezek szerint.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!